Literatura

dziś tylko tęsknie i piję mordując się z wiśniewską na forum (wiersz)

Jarosław Baprawski

kiedyś

gdy spotkałem miłość

byłem zauroczony

 

krótka spódniczka

uszyta z samodziału

 

a może z okiennej story powstawały najlepsze

i z braku laku stopy w tenisówkach

były najmilszą rzeczą w dotyku

 

gdy tłumy ludzi przeciwnych

krzyczały to nie dla ciebie

 

niosłem ulicą kwiaty

a każdy z nich

zaczynał się

 

na pierwszą literę

jej imienia

 

słonko

 

 

 

 

 

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Doremi
Doremi 19 marca 2013, 16:43
No...a gdzie się podział twój tekst pt. 'dorci...dedykuję ?
Też tęsknię ale nie piję...słonko :)
Dorka Wiśniewska 19 marca 2013, 20:21
Lepiej męczyć się z Wiśniewską
Niż wiersz pisać "gwarą pieską"

Ani jednego "przecinka", doceniam :D
Nawet "słonko" błysnęło wiosennie :P
abojawiem 19 marca 2013, 23:02
tylko nie krzywduj sobie
przysłano: 19 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca