Literatura

Modny temat czyli rozjaśnianie okolic odbytu (wiersz)

Jarosław Baprawski

zabrakło pomysłów na dobry smak

kiczowate stroje dawno wyszły z mody

na nikim nie robią wrażenia szokujące taśmy

oburzonych przeciwników muzyki

dzisiejszego disco polo

 

przybywa

 

facetów całujących faceta

kobiet liżących tyłki innym

pozytywnie zakręconym hetero

brakuje czasem jednego

(lub jednej)do figury

 

patrząc na to z boku

nawet moja przyszła

mogła w przeszłości

zahaczyć sponsora

 

ja również powinienem

a nawet muszę

być na topie

 

przelecieć pół miasta

żeńskiej populacji

przełożyć wacka

i zagwizdać

 

o sole mio

 

a tak tylko siedzę na zapiecku

pisząc pierdolone wiersze

w nadziei zrozumienia

potrzeby reinkarnacji

miejsc intymnych

ku uciesze

plebsu

 

 

 

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 18 kwietnia 2013, 13:06
siedzisz na zapiecku, a i tak, a może nawet tym bardziej dajesz po dupie
przysłano: 17 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca