Marzę by wyprostowały się wszystkie moje sprawy.
Jestem już potwornie zmęczony.
Dobrze że jesteś.
Przynajmniej wirtualnie.
Nie jesteśmy sobie obcy.
Może kiedyś się spotkamy.
Odjedziemy na koniec.
Wszystko będzie już dobrze.
Wszystko się ułoży.
i tęsknota za wyprostowaniem spraw
i to jest ciekawe
dobrze że jesteś :)