Literatura

Jaruś nie pal tyle...czyli geniusz i junona w epoce światłowodów (wiersz)

Jarosław Baprawski

nie wiem jak to opisać

 

tęsknię do Ciebie

 

bez zapowiedzi

nie będzie

 

rozdane wszystkie krzyże

 

kartki papieru zastapiły ekrany

białe i szumiące kosmosem

 

pulsują kursory

zapowiada się upalne lato

 

nie wiem jak to opisać

 

buzia gorąca

 

w popielniczce coraz więcej popiołu

nie chce mi się wierzyć

niby siedzę a leżę

bezkarnie

 

błądząc dłonią

pod twoją sukienką

 

ty nie masz majtek

a ja już dawno

 

spadłem z trzepaka

 

nie wiem jak to opisać

 

kocham

 

 

 

 

 

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Doremi
Doremi 19 czerwca 2013, 12:22
'tęsknię - kocham'

no widzisz że

co innego kochać
a co innego pi***ć !
abojawiem 20 czerwca 2013, 11:06
a jednak są jeszcze (i to na szczęście) rzeczy/sprawy, jednym słowem - sytuacje, z których się nigdy nie wyrasta
przysłano: 19 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca