Literatura

*** (wiersz)

Robercik

Kiedy rano wstaję
Myślę wciąż o Tobie
Wszystko Ci oddaję
Nie Myśląc o sobie
Nie chcę nic od Ciebie
Czego Byś nie miała
Lecz tak bardzo pragnę
Byś mnie pokochała!

fatalny+ 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 lutego 2000

Inne teksty autora

Ostatnie słowa
Robercik
Tęsknota
Robercik
Kochałem
Robercik
Nie pytasz
Robercik

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca