Literatura

Spokojnie-może to złośliwość rzeczy martwych? (wiersz)

D.K.

 
rozrzucone myśli
składa w kostkę

formuje stos

 

za wysoki

 

ostra tarka 
trze powietrze
wsypuje do płuc

 

plecionka palców
pęka regularnie

 

ile kilometrów
ma podłoga

 

a może znów zepsuł się telefon       
     


niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 31 sierpnia 2013, 10:39
To na pewno zepsuł się tylko telefon. Pewnie też na tym świecie stałe i pewne są tylko zmiany.
przysłano: 31 sierpnia 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca