Literatura

*** (wiersz)

Rudolf Teodor Czajor

 

 
 


jest za­wsze tylko chwi­la
chwi­la w ła­zien­ce
w ra­mio­nach uko­cha­ne­go
chwi­lę trwa po­ca­łu­nek
i życie to chwi­la za­po­mnień

je­dy­nie śmierć jest opła­ki­wa­na długo
dokąd star­czy pa­mię­ci


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 17 listopada 2013, 17:50
..........................etam
przysłano: 17 listopada 2013 (historia)

Inne teksty autora

W iluzji jest znikanie
Rudolf Teodor Czajor
Pozostaw tylko...
Rudolf Teodor Czajor
Czy pani
Rudolf Teodor Czajor
W tobie diamenty nieba
Rudolf Teodor Czajor
Deszcz
Rudolf Teodor Czajor
Co milczy
Rudolf Teodor Czajor
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca