mam dość wiatrołomów

Jarosław Baprawski

zapomnij o mnie

nie mam siły

 

na miłość

są sny

 

lub scenariusze

kapitalnych klęsk

 

gdzie w ludziach

dojrzewa złość

 

tam ja

jeden krok

 

przed innymi

w fajnych trampkach

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 20 listopada 2013
anonim