Literatura

*** (wiersz)

Jarosław Baprawski

zaraz spadnie śnieg
przysypie ślady

jeszcze tylko krzyże
jak gwiazdy rozstajnice

z punktu a
do punktu b
z nadziei

niby proste
nie sposób
nie iść

o mój Boże
jak ciężko żyć


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 26 listopada 2013, 20:24
druga strofa i tylko ona dziś dla mnie..
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 26 listopada 2013, 22:21
..mi też się podoba :)..mogłaby być zaczynem do czegoś ciekawszego :)..ale niech już sobie zostanie... na zawsze..amen :) - pozdrawiam
przysłano: 26 listopada 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca