Literatura

bym rzymian nazwał braćmi a Ciebie zbawicielem (wiersz)

Jarosław Baprawski

potrzeba czasem by chuj mnie strzelał
a tętnice były takie pełne krwi

 

wezmę nóż przetnę
odjadę w pizdu
wiązaniami

 

jeszcze ile kroków na moją golgotę
jeszcze ile kurew wyszepce swoje roszczenia
ilu zajebanych komorników będzie dopominać się

 

bym wyruchał ich wszystkich
dziś i teraz i na och i ach

 

Matko Święta
miej litość wysłuchaj
pacierzy które płyną czwartą
nad rannym grobem Twojego Syna

 

daj mi siły
bo nie wyrobię

zapierdolę się
przy młocie

 

za grzechy których nie chciałem
przez jawnogrzesznice cuda w kanie
galilejskie śluby brane wbrew sobie i wobec

 

Jezu
daj jeden
pierdolony dzień


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 2 stycznia 2014, 20:09
dzięki za odkrycie Kołdyńskiej. A co tu taka delikatność słowa? :) jakby ci tu rzec, ot znam twe bolączki, a faktycznie to wymaga czasem dosadnego słownictwa... Niech ludziska czytają z wypiekami na twarzy, a ja się uśmiecham, co tu ma zaskoczyć, ot ...
cloudia
cloudia 2 stycznia 2014, 20:20
Kurwa osrane to po łacinie krzywa kość żaby (curva os ranae). Ale żeby Rzymian nazwać braćmi trzeba niestety ciut więcej.
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Za dużo jednak tej łaciny. Wcale nie jest potrzebna tu w takiej ilości. Powtórzenia nudzą- No i przesłanie.. hmm.. za "pierdolony dzień" chyba bym się nie modliła tak żarliwie więc mnie to nie przekonuje.
Michał Wodecki 9 stycznia 2014, 19:40
dobry
przysłano: 2 stycznia 2014 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca