Literatura

Ars amandi między polską a magnolią (wiersz)

Jarosław Baprawski

to właśnie nasze kobiety
są autorkami niezliczonej ilości tomów
opowiadających o nieskrępowanych łóżkowych doznaniach

większość poetów w tym i ja
na podstawie tych arcy zmysłowych lektur
skupia swą uwagę na jedynym oczywistym wniosku

te nasze polskie kwiaty
tak naprawdę nie czuja się zaspokojone
nie chodzi jedynie o brak orgazmu
lecz zmiany cywilizacyjne
naumyślne poczęcie
jawny feminizm

oczekiwania sponsoringu
oraz spychanie męskiego przyrodzenia
jak i jego wielkości do roli gwaranta udanego seksu
powodują że umiejętności fenomenalnych kochanków
jak kiedyś pannice nazywały naszą husarię
dziś możemy między bajki włożyć
lub sprzedać napletek

z fantazją

jako zakładkę
do książek


owych grzesznic


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 13 stycznia 2014, 10:45
Do tego tekstu potrzeba jest teoria :)
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96950,149445…
I Lew- Starowicz wymięka. Dużo racji w Twoim utworze, ale na szczęście są wyjątki, miłego czytania, nawet ja stwierdzam, że czasem warto sięgnąć do prasy kobiecej, pozdrawiam turlającym się słoneczkiem.
Jollla
Jollla 14 stycznia 2014, 07:26
i polskie kwiaty i polskie chwasty tak naprawdę nie czują się zaspokojone, i dobrze - dzięki temu to wszystko wciąż się kręci :)
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 14 stycznia 2014, 18:25
..no widzisz :)..ale refleksja jest :)
przysłano: 12 stycznia 2014 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca