Literatura

do tego nieba które ślepcy widzą a głusi nazywają ciszą (wiersz)

Jarosław Baprawski

tak zwyczajnie
gdyby bóg w zamyśle swoim
miał nas za baranki nie byłoby wojen
z dziwkami miałbym tyle wspólnego
co ich świadome macierzyństwo
a tak codziennie naznaczony
przeklinam kurwa kurwa
pierdolone życie

 

nie mogę pojąć
dlaczego moje żonki
kurwy kochanki i ladacznice

 

ciągle mówią o mnie Jaruś

 

czyli ikar się nie spierdolił
a skrzydła nie uleciały


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 21 czerwca 2014, 07:27
"z dziwkami miałbym tyle wspólnego
co ich świadome macierzyństwo"

fragment naciągany i seksistowski - zaś podlir już tradycyjnie jest przekonany o przedmiotowości kobiet, acz nie zaprzeczam, że są takie, które lubią zwierzęta:
koty, ratlerki, jorki, papużki, itp...
przysłano: 20 czerwca 2014 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca