Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jarosław Baprawski
rajskie rozmówki
rajskie rozmówki
Jarosław Baprawski
wykochałem ją w czasie
gdy ona jadła jabłka
zapytała zapchana
za co mnie kochasz
za dwa piwa
kurwa
Lubię
Jarosław Baprawski
Wiersz · 24 maja 2015
Janusz Gierucki
To nie jest wiersz dla pensjonarek. I bardzo dobrze! -)
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Janusz Gierucki
No i gdyby Bóg był inteligentny to zamiast Ewy stworzyłby barmankę...-)
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
kreda
Szowinizm niezawoalowany, panowie.
Zarówno w wierszu jak i komentarzach XD
A tekst, przede wszystkim, niesztampowy
Pozdrawiam
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Jarosław Baprawski
..lekarstwo..na przesadne filozofowanie..:)
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Anonimowy Użytkownik
ciekawe od ilu piw kończy się szowinizm
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Zarówno w wierszu jak i komentarzach XD
A tekst, przede wszystkim, niesztampowy
Pozdrawiam