Literatura

za każdym razem, gdy zbiorę plony lub czekam na wyniki (wiersz)

Mi Lo

 

Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości. 

Samuel Beckett 

 

 

 

 

skryty w tataraku pozwalasz mi nacieszyć się życiem  

z dala od starego domu pod lasem 

gdzie nikomu 

nic do tego 

 

nie pytany wolę milczeć 

lecz nie wycofuję się rakiem 

 

z daleka 

dobiegają tylko plotki 

sprytnie przemykają się opłotkami 

zbyt uparty by nie powstać z kolan na nowo ważę słowa

 

 


niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kreda
kreda 29 maja 2015, 07:07
Dobra mantra na działanie wbrew.
Mi Lo
Mi Lo 29 maja 2015, 16:40
albo tak

goo.gl/8TlXVA
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 29 maja 2015, 20:23
..nie wysiliłeś się..:)
kopia cesarza internetu 30 maja 2015, 10:02
wizualnie,,,
przysłano: 28 maja 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca