Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jarosław Baprawski
idź i czyń swoje
idź i czyń swoje
Jarosław Baprawski
każdy wiersz
ma swój koniec
każde życie trwa tyle
ile pisanych mu było
słów potrzebnych
by wypełnić
Lubię
Jarosław Baprawski
Wiersz · 23 czerwca 2015
abc
No tak, ale zawsze pozostaje niedosyt,
świat potrzebuję czarodziejów. ;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
A to nie
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
świat potrzebuję czarodziejów. ;-)