od szyjki do samego denka

Jarosław Baprawski

nie ma piękniejszego widoku dla poety

jak kobieta tłukąca schab wieprzowy

w przykrótkim fartucho-szlafroku

 

aż chce się

solić i pieprzyć

 

po paluszkach lizać

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 10 lipca 2015
anonim