Młodzieńcze marzenia

Alex Gregor

Kiedy miałem 14 lat
powiedziałem matce
że zostanę pijakiem

 

będę leżał i obserwował niebo
wirujące w nocy gwiazdy
utworzą nad moją głową
zupełnie nowe konstelacje

 

niestety nie udało się
zostałem porządnym obywatelem
bardzo żałuję

Alex Gregor
Alex Gregor
Wiersz · 22 sierpnia 2015
anonim