Literatura

grawitacyjny (wiersz)

xblade

pomiędzy krokami stawiam pytania

koślawe i kręte
wyrastają z kałuż i stosów niepotrzebnych rzeczy

są jak ciecz która chwyta się brzegów naczynia
tylko po to żeby w nim pozostać -
podobno ubrania można suszyć własnym ciałem
a co z butami?

przystaję - wiążę sznurowadła


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 11 listopada 2015, 17:01
"a co z butami?

przystaję - wiążę sznurowadła"........................naciągane
jacentus
jacentus 11 listopada 2015, 18:15
Nie naciągane tylko sznurowane.
Michalina z Rotterdamu
Michalina z Rotterdamu 11 listopada 2015, 20:51
No tak, sznurowadła są do sznurowania. Mimo wszystko prozę o wyjaśnienie "co poeta miał na myśli" z tym przystawaniem.
przysłano: 11 listopada 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca