Literatura

Ciepło na duszy (wiersz)

patica

Poranna, gorąca herbata

Nie za wiele posłodzona

Jest jak wspomnienia z lata

Jak osoba nowo narodzona

 

Paruje powoli

Ociepla na duszy

Gdy zadowoli

Puste miejsce się kruszy

 

Mija w mgnieniu oka

To wada czy zaleta?

Jest jak w zoo foka

Wzrokiem ucieka


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bogusław Uściński 2 stycznia 2016, 15:42
rym za cenę sensu i treści
przysłano: 1 stycznia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca