Literatura

(wiersz)

Jakub Zoltowski

 

 

drzewa oświetlają pokój 

na stole 

biel tańczy po-wodzie 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 29 stycznia 2016, 07:38
tytułowy asterysk oraz "treść" w barwach Wywroty, to jakieś ukryte znaczenia?
Jakub Zoltowski 29 stycznia 2016, 09:22
zapraszam do komentowania :)
Mi Lo
Mi Lo 29 stycznia 2016, 12:15
a na wschodzie bez zmian. ani to odkrywcze, ani ciekawe. klasyką też nie smakuje.
czemu zatem ma służyć te słowa?
Jakub Zoltowski 29 stycznia 2016, 13:13
wiecej zmian nie będzie :)
tag
tag 30 stycznia 2016, 16:51
Zatrzymał
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 29 stycznia 2016 (historia)

Inne teksty autora

Dłoń
Jakub Zoltowski
Szary Wilk
Jakub Zoltowski
Zamknięte niebo
Jakub Zoltowski
Tak mało, a tak wiele.
Jakub Zoltowski
Tak mało, a tak wiele.
Jakub Zoltowski
Ptak
Jakub Zoltowski
Dłonie
Jakub Zoltowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca