kiedy Diana z Lodką zderzyły się w kąpieli tyłkami
to już żaden nie nadawał się do wyklepania
a zużyty mózg do przeszczepu w Bogu ducha winny czyjś pesel
pocieszający jest tylko ten pogłos kamieni nerkowych
puszczanych jak kaczki w wiadrze z lustrem wody
poniżej ukrytego wejścia do bunkra