to ich pora przy zmianie czasu na zimowy
godzina wystarczy na działkowiczów
z recitalu Doroty Stalińskiej chociaż
dotacji nie było ani za biletami NBP
roulette Zizu pozakłada nam siaty wymusi zeznania
ruszy kanajcki tramwaj z celebrytkami
prawie jak seks po przekątnej kiedy się mijacie
siepacz podkłada nogę i musisz bezsilny się wyjebać
sam