Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
za oknem
za oknem
Yaro
zimno trzaska
okna futryny
zmarzłe
przy kominku
miłe miny
spalone drwa gasnące
płomyk jasno parska
Lubię
1
Yaro
Wiersz · 21 lutego 2018
Konrad Koper
Za klimat i ukrytą metaforę 6.
Urzeka prostotą !
Zajrzyj do mnie !!
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Yaro
już zaglądam ...
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Urzeka prostotą !
Zajrzyj do mnie !!