Literatura

stan wyjątkowy (wiersz)

białoczarny

przyjdź

opowiedz mi bajeczkę

lub jak umiesz

pomilcz

wywdzieczę się niezmiernie

 

plecami sam do siebie

ileż złudnej nadziei

w intencjach porad dla naiwnych

 

chcesz mnie

nie teraz

jutro zapytaj o drogę


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 30 czerwca 2018, 09:08
Proste przesłanie, pewne niedopowiedzenie… 5-
przysłano: 29 czerwca 2018 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca