Literatura

nie żal straconych lat ! (wiersz)

białoczarny

zaburzony do kresu mamuciej inteligencji

próbowałem odnaleźć sens tej miłosnej żenady

co trwać miała podobnież do końca...

 

to ja twój judaszowy błazen

dziękuję z całego serca

że wyrzucilaś mnie bez kompleksów

że wysłałaś mi w końcu

ten jeden jedyny list


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot 31 lipca 2018, 20:17
Całość wypada bardzo pretensjonalnie i sama w sobie jest oczywista, pozdrawiam
Robert noszczyk
Robert noszczyk 18 sierpnia 2018, 18:19
aż tak słaby... może jednak
nie ?
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 29 lipca 2018 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca