Literatura

katharsis (wiersz)

białoczarny

kocham cię mamo bo wiem

że powiesz na pewno nie

gdy znowu przyjdą po mnie

by zabrać mi powietrze

 

kocham cię mamo już wiem

że staniesz z tarczą na przedzie

jak kiedyś ja z nieokiełznaną trwogą

byś mogła dzisiaj oddychać

 

kocham cię mamo już wiesz

miłość nie musi być zimna

przytul gdy w samotności

zabijam ostatnie marzenie


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Robert noszczyk
Robert noszczyk 29 pazdziernika 2019, 12:14
to jest prawdziwe... bardzo prawdziwe dla mnie...dlatego oceny nic mi tutaj akurat nie pomogą
przysłano: 27 pazdziernika 2019 (historia)

Inne teksty autora

dlaczego...
Robert noszczyk
wróć...
Robert noszczyk
by żyć potrzeba
Robert noszczyk
...
Robert noszczyk
tylko traumy...
Robert noszczyk
nie dane nam było
Robert noszczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca