Literatura

Jeden . (wiersz)

Andrzej 2499mnpm

 

Jedną duszą jednym słowem , zwalczyć siłę , przeciw sobie . Nasze myśli , nasza mowa , tak po prostu, - wyprostować . Dokąd jeszcze mnie poniosą , moje nogi tylko po co ? Jeszcze chciałbym Tobie sprostać , być dla Ciebie i pozostać . Byś wiedziała ,że ja jeden  - jam dla Ciebie - jam Twój eden .

 
 
 
Otwórz
 
 
 
 
 
 
 
 

 


przysłano: 7 lipca 2022 (historia)

Inne teksty autora

List
Andrzej
Wolności.
Andrzej
We dwoje
Andrzej
Prezent
Andrzej
Zdrowie
Andrzej
Karolina
Andrzej
Tylko Ja .
Andrzej 2499mnpm
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca