Literatura

Panie, jak dobrze przychodzić do Ciebie w wonnościach codziennych (wiersz)

Ania Klimczak

zapachem paru słów otulam się do przyszłego rana nieraz później

zapis nutowy woni końcowej powtarza się jak refren kłującym

wspomnieniem wielopasmowej drogi błędów odtąd cudzych

w nich jak na dłoni widzę palce szabrowników życia

wszystkie pokrętne choć każdy bałamutnie inny

utaja tuszuje zaciera szlak wąskiej drogi

która jest

 

Panie, jak dobrze przychodzić do Ciebie w wonnościach codziennych

30/31 października 2023


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
aleksandra2000 4 listopada 2023, 15:31
Taka proza poetycka ale ciekawa i fajna :D
Ania Klimczak
Ania Klimczak 9 listopada 2023, 06:59
aleksandra2000 Dziękuję :)
przysłano: 1 listopada 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca