Oczy, dwa puste okręgi.
Czarne paznokcie
Nic nie powie.
Intuicja, mu podpowiada. Że lepiej milczeć
Zła mowa jest gorsza niż brak mowy.
Zły, złego pozna. Ale nie od razu.
Lepiej być cichym, jak ptak.
Gdy nie śpiewa.
W czasie gdy, dobrzy ludzie ze sobą rozmawiają,
zło,
milczy.