Złap mnie za oddech, i utul w wyobraźni.
Złap mnie za rękę, i poproś o imię.
Zapisz moje imię a opowiem ci o gwiazdach.
Gwieździe z Północy i Człowieku z moich marzeń.
Niepodoba ci się to, prawda ?
Jestem przy tobie.
To moje bycie przy tobie.
Bycie zbyt blisko.