Literatura

niechcąco (wiersz)

LydiaDel

miniatura

 

niechcąco dotknąłem 

twej dłoni

 

zadrżałaś

cofając się

 

płonęłaś

muskając nieśmiało

zamglonym wzrokiem 

moją twarz

 

zrozumiałem

 

boisz się wyznać 

sobie samej, 

że nie jestem ci 

obojętny


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
LydiaDel
LydiaDel 12 września 2024, 20:08
Co to ma z moim tekstem wspólnego? Ja piszę o miłości i nie oczekuję, by jakaś hołota to zrozumiała.
Arian
Arian 13 września 2024, 12:25
Sama do tej holoty sprzedajnej należysz.
LydiaDel
LydiaDel 16 września 2024, 20:09
Arian, nie porycz się
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 11 września 2024 (historia)

Inne teksty autora

haiku
LydiaDel
fantazmaty
LydiaDel
świata bieg
LydiaDel
Letnia miłość
LydiaDel
spełnienie
LydiaDel
Tęsknoty głos
LydiaDel
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca