Stare grzechy

Magdalena Komoń

Stare grzechy kładą się na wietrze.
Stare drzewa kładą się do wiatru.
Stare kobiety kładą się z wiatrem...

My idziemy przed siebie
Wy idziecie do siebie
Oni wracają

Patrzą na dachy
swoich
domów
grzechów
idealizują
swoje
pac
pac
pac

Magdalena Komoń
Magdalena Komoń
Wiersz · 8 czerwca 2000
anonim