Literatura

matrymonialne (wiersz)

Aniołek

ogłoszenie

 

poznam poetę

poznam poetkę

 

na jedną

noc

z księżycem

 

i zabezpieczeniem

finansowym


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Radosław Kolago
Radosław Kolago 3 lipca 2011, 19:36
W Zielonej na ten weekend księżycowych nocy nie uświadczono, potwierdzam.

Jest jakiś zamysł, pomysłowo, ale czegoś brak.
Aniołek 3 lipca 2011, 19:40
Też mi się tak wydaje. Potrzeba następnych strof... rozwinięcia, prawda?
Radosław Kolago
Radosław Kolago 3 lipca 2011, 19:43
Byle nie stało się tak, że pomysł się rozmyje przez nadmiar treści. Beware! :)
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 3 lipca 2011, 20:10
Masz jakąś myśl, ale ona jest jeszcze bardzo nieukształtowana. Najpierw rozważ, co właściwie chcesz tu powiedzieć, a dopiero potem ruszaj na wyławianie odpowiednich słów.

Poeta i zabezpieczenie finansowe ;D taaaaa...
ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra 3 lipca 2011, 21:26
;-) jak ja Cię lubię;-) czekam na wiersz bo już mi się podoba to ,,,
co z tego będzie
przysłano: 3 lipca 2011 (historia)

Inne teksty autora

***
Aniołek
AA
Aniołek
***
Aniołek
xxx
Aniołek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca