Literatura

59 (wiersz)

taryfiarzgazu

ona pod
tamtą
przy rołcie
to jest
nie bardziej na
dole
szafka
jest otwarta jakieś
takie
pościelą
pomiędzy bez
sen
nie widzę sens benz
wódki
mercedes bez
ale znalazłem w plecaku
gówno kocham
ich
poza marginesem
nienawiści do
dymu do
unoszącego
siebie w toniku
z głowy
moich niedopałków który
dopijam
jak skojarzenia
strzepuję na ziemię
które
omijam


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 24 lipca 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca