Literatura

walka cieni (wiersz)

bogna

tutaj nie ma żadnej smyczkowej orkiestry
poczuj mnie zakręć mną odwrotnie
w salto mortale
 
złość pod mostem
zalewa wały wzdłuż drogi za murem
we mgle i mroku
 
cienie rosną jak rośliny w doniczkach
ciemność nie czuje nic

 


niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 grudnia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca