uśmiechnij się jeszcze
zbierz myśli
parasole na deszcze
kokardami słów
lżejsze powietrze
i skrzydła
mimochodem zrzucając
cień w skład na cienie
i zawieszkę zamknięte
w kąt
oddychaj jeszcze
oddychaj jeszcze
Oddychaj jeszcze
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz
·
31 maja 2008
Pozdrawiam