kolejna irrelewantna siła
robocza przyszłość świata
hoduje z pomocą społeczną
szlachetne poświęcenie
dla nacji -obnażają cudze
sumienia podobno dziewicze
umysły ćwierćinteligentów
mimo uszu puszczają aluzje
bezzębnych uśmiechów wszak
dentysta to potencjalny
skrytobójca
trochę mnie Twój komentarz zaskoczył, ale zapamiętam, tym razem nie poprawię, następnym razem spróbuję inaczej. a jeżeli to jest złe, to out. pozdrawiam
czuć go poezja
czuć potencjał
i tylko troszkę pracy wymaga:)
powodzenia
Nie tym razem.