I po co?
Powtarzać ten sam wers, co rano
By psychicznie się wspomóc
Czy by mnie kochano?
Nie rymuje się to zbytnio,
Me życie też nie ułożone
Może kiedyś wszystko się zmieni
A złe, w dobre odwrócą się strony
I happy end spotka mnie
Jak w zachodnim filmie
Będę szczęśliwym głupcem
Z bukietem czarnych róż