Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
CleX
TEATRY I SZCZEROŚĆ
TEATRY I SZCZEROŚĆ
CleX
Życie to gra
Do sceny porównywany świat
Każdy z nas jest aktorem
Każdy ma szat sto
Nudzi mnie już to
Ta publiczność wierna, wieczna
Są przyjaciele, przy nich jest inaczej
Bo scena jest mniejsza raczej.
Lubię
CleX
Wiersz · 10 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści