Mój dom płonie, ogniem żywym
A śmierć ze sobą niesie
Ja dorzucam drewien do ognia
Choć by spłonął nie chcę
Pali się mimo wszystko pięknie
Lecz ten ogień jest tylko we mnie.
CleX
Wiersz
·
10 grudnia 2000
-
SEKSI LASKA!!:)klxjh;vghdfafsbh xcvjvv gjsrt zdfhrgj ytu sfhgytgfk nx kihsfjk kdiudlw djduude jsnuie iuerjjlwh fbnu seks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!