SKRÓTY

CleX

Nie ma prostych rozwiązań
Są tylko te
Których konsekwencje odczujesz później

Od jajka do talerza
Żywot wiedzie kury
Mnie zwiódł nad przepaść
Spadam ku podnóżom uczuć góry

Tyle jest dróg
Mamy swobodę wyboru
Wszystkie drogi prowadzą do grobu.

CleX
CleX
Wiersz · 10 grudnia 2000
anonim