MIŁOŚĆ! ALE GDZIE?

CleX

Chciałbym dać Ci kwiaty
Lecz nie mogę Cię znaleźć wśród tłumu
Zniknęłaś?
Czy to ja uciekam, by uniknąć twego spojrzenia
Niepewności szumu.

Kwiaty tracą świeżość
I tak za każdym razem
Ludzie wierzą w miłość!
Może przyjdzie, z czasem.
CleX
CleX
Wiersz · 10 grudnia 2000
anonim