Literatura

Lachonarium (wiersz)

a r t e

prawdziwych mężczyzn
w dzisiejszych czasach coraz mniej
modnie jest być pederastą
obnosić z tym że się mieszka w różowym pokoiku
z boskim alvaro ze zgiętą fujarą
on ma złoty sikor białe skarpetki i klapki
jest kozakiem jak się patrzy
więc kliknij "lubię to" ten mały lansik
za 1000 lajków
od suczy dzióbek sweet focia z tapetą na twarzy
z ustami opalizującymi
po weekendowym after party
od szlaufa ucz się ucz ssać pokaż cyce mleczne
lub to ile masz pieniędzy
kasa jest podstawą tak jak wygląd
apetyczny tyłeczek klasyczna wypinka z fejsa
bananowe fantazje
dobrze się zaprezentuj
rozdaj 6 nasion feminizowanych +1 pestkę
auto mix
trzy dychy puść z dymem
się upierdol
przy waleniu w dupę
na swoim fanpage'u

niczego sobie 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 23 lutego 2013, 09:47
no po swojemu
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 23 lutego 2013, 10:17
Tak jak cenię sobie twoje pisanie, tak w tym przypadku jest to dla mnie bardziej upust złości na idiotyzm świata niż wiersz.
abc
abc 23 lutego 2013, 10:30
Grzesiek z nick-ąd:
Wcielam się tylko w swoich bohaterów z wiocha.pl, można powiedzieć że to taka psychodrama w pewnym sensie. ;-)

Justyna D. Barańska:
Etam, od razu upust złości:), nie wyrażam swojej oceny, raczej skłaniam się do zapisu znaków czasu. A że wyszło o zabarwieniu pejoratywnym, no cóż bohaterowie sami z siebie szydzą, prawda zdjęć ich zdradza, lub jak wolisz fotomontaż dla picu, by być takim jak wszyscy inni.
Ata
Ata 24 lutego 2013, 16:35
hmmm, tym razem skłaniam się ku opinii Justyny...
Reg Kehoe 25 lutego 2013, 16:54
Sfrustrowane, głośne, niezdarne. Koszmar.
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 28 lutego 2013, 00:33
no za dosłownie i nawet żonglowanie znaczeniami nie sprawia, że jest inaczej.
przysłano: 23 lutego 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca