Literatura

NIC (wiersz)

arte

sobie na urodziny

 

podróż nim będzie skończonym zamkniętym rozdziałem
migrujących gazeli które przy odrobinie szczęścia
nie staną się pożywieniem gepardów skoro dotarły
do trawiastych równin

 

będę sunął o kuli robiąc śmieszne cyrkowe wygibasy
doznam orgazmu z kobietą której zapłacę za pracę
a nocą zważę się na linie nikt nie zobaczy tej rzeczy
co jeszcze mogę powiedzieć?

 

żadne narkotyki już nie działają na ciało
afryka to dla mnie za mało bo zaliczam własny zgon
ściana przy ścianie czarować od dawna nie potrafię
nie wyczaruję nic

 

 


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 14 marca 2013, 16:25
Najlepszego! ;)
czarna ta wizja w wierszu...
nie mniej zatrzymuje i wstrzymuje..
Mithril
Mithril 14 marca 2013, 19:18
"(...) zapłacę za pracę
a nocą zważę się (...)"

czy widzisz, czego jest tutay za dużo..?
abc
abc 15 marca 2013, 00:04
to taka odległość, nietycząca już mnie, gdy to pisałem miałem problemy z chodzeniem, teraz nie mam problemu.
Wiktor Smol
Wiktor Smol 15 marca 2013, 00:12
Tobie na urodziny :)
Doremi
Doremi 16 marca 2013, 18:05
Rzeczywiście czarna wizja!

Czyli czego sobie życzysz z okazji rocznicy urodzin?
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 16 marca 2013, 20:55
Dobrego dużo i pozytywnie zaskakującego :))
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 16 marca 2013, 20:57
Mithril a dla mnie to właśnie dobrze, że jest tego za dużo. Czasem to jest potrzebne.
przysłano: 14 marca 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca