Literatura

SPAM - valium - (wiersz)

arte

VALIUM

 

trankwilizator jet set society legawce
długowłose, ratlerki kundelki koterie
playboye jumbo jety. i wy układni
z odrzutowców w latających salonkach
(co to ładni lub brzydcy jak noc,
konformiści, mający podane na tacy)
polećmy dziś do greckich salonik,
to lepsza rzecz niż wanna z hydromasażem.

 

cosmopolitan virtual look drink pierwszy
i trzeci wczorajszy newsweek, małej podaży
duża hossa na wall street nowy ty.
fitness club image public relations,
wiersze złe które po dobrych
są jak dreszcze pięćdziesięciu stanów
demonów skandh, arymana, dewów,
deweloperów szczęście.

 

lampka przedniego kalifornijskiego wina,
łosoś, sałatka z mozarellą znad earl greya,
z ciepłą szarlotką z lodami.
premiera w kinie trendy rosiczka
meduza nieduża w sam raz człowiek dusza.


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abc
abc 3 maja 2013, 09:17
niewyrażanej nie ogarniasz ironii.
Mithril
Mithril 3 maja 2013, 10:42
e-eh.......................dzisiaj, to ja sobie tylko poczekam
znaczy się przerwa u ciebie
abc
abc 3 maja 2013, 10:46
to sprzed lat tekst, nie mam czasu na pisanie
:)
Mithril
Mithril 3 maja 2013, 19:00
czas i pisanie są tożsame
pisanie jest czasem - irytujące :-)
abc
abc 3 maja 2013, 19:03
by nie wciskać kitu, nie może być pisane na chybcika. ;-)
Jan Pradera 3 maja 2013, 22:10
Melisa w wordowym atramencie
abc
abc 4 maja 2013, 07:09
Panie Janie, owszem melisa z pewnością bardziej wskazana niż valium, czy
taki prozac tabletka szczęścia:) napisałem to gdy jeszcze nikt nie słyszał o kryzysie,
ot taka zabawa lingwistyczna powstała z nadmiernego spamu który mi przychodził na skrzynkę pocztową. ;-)
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 3 maja 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca