30

taryfiarzgazu

jaram kwiaty
szukam pracy
znajdę słupki
zatrudnię
pszczoły wynagrodzę
barcie
zorganizuję
parcie na świadomość
odbiorę pyłków
wypłatę
z plastra bankomatu
duszy
zarejestrowanej
w centrum galaktycznego
ula
myśli kumulowanych
dachem tej altanki
zbitej
z nieoheblowanych emocji  
na tle księżyca królowej
bólu

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 13 czerwca 2013
anonim
  • Doremi
    a
    może
    by tak
    zero wypłaty z plastra bankomatu
    bo
    nie organizować
    parcia na świadomość
    nie kumulować myśli
    i
    oheblować
    wygładzić
    emocje
    ?!

    · Zgłoś · 11 lat