Literatura

Egzorcyzmy (wiersz)

arte

 

Łaska pańska na pstrym koniu chadza
kijem gna przed sobą tych którym nadaje ciężarów
nie do uniesienia
prowadzi ich do rzeźni
mówiąc że diabeł opętuje za pomocą Hello Kitty
gdy dzieci kłaniają się Bakuganom
trzeba przepędzić potwory do nieba tylko jeden krok
zło jest podobne do czarnych dziur
pochłania wszystko w swoim polu grawitacji

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Początek banalny i odgrzebany. ale końcówka jest Ok
"mówiąc że diabeł opętuje za pomocą Hello Kitty
gdy dzieci kłaniają się Bakuganom
trzeba przepędzić potwory do nieba tylko jeden krok
zło jest podobne do czarnych dziur
pochłania wszystko w swoim polu grawitacji" - tyle
abc
abc 9 lipca 2013, 06:38
jestem odmiennego zdania, ale szanuję twój punkt widzenia :)
końcówka jest realna, wynika od podobnych
cudotwórców co to ostatnio na stadionie narodowym
zbijali kokosy. ;-)

www.youtube.com/watch?v=qMFCq3ynyOg


Pozdr.
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
tać się nie czepiam końcówki :) Napisałam,ze dobra :)
abc
abc 9 lipca 2013, 20:17
:) miałem na myśli początkową sekwencje, dziękuję.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 6 lipca 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca