Literatura

63 (wiersz)

taryfiarzgazu

na siebie przy stole,
od co to do ot co, koc,
trak pod cołami
myśli,
nad talerzem,
nad pustką
po schabowym wtręt, bo tu koc,
kom,
wróć, lampka,
draże, w drugim pokoju,
apercepcja, babcia
mówi matko, już prawie
pół do dwunastej,
wycyklinowana podłoga, dziennik
pokładowy w pseudo-bejcy, no bo jak, kruk
krak,
pan pen


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 lipca 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca