co czuję?
z jednej strony trema z drugiej potrzeba oklasków
widziałam kiedyś poetę który wyszedł na scenę
i milczał
machał tylko czystą kartką
nie rozumiałam i rozmyślałam o nim często
myślałam ten pajac stawał na głowie
by przyciągnąć uwagę
czy zaistniał paradoks machania kartką
jego czystą i moją zapisaną?