pamięć

jacek

czytelnia

czytelny wyraz

różewicz

zły byłem i niewdzięczny

potem głównie pijany

nikomu nie pomogłem i niczego

nie poprawiłem

mimo wykładów Niecikowskiego

jacek
jacek
Wiersz · 25 kwietnia 2014
anonim
  • Mithril
    "zły byłem i niewdzięczny
    potem głównie pijany
    nikomu nie pomogłem i niczego
    nie poprawiłem"..........................

    · Zgłoś · 10 lat